Νυχτολούλουδο ΙΙ, η πρώτη ζυθοποίηση μετά-κορωναϊό

Πρώτη ζυθοποίηση μετά-κορωναϊό

Μικρο-βελτιώσεις στην αρχική συνταγή τής  New England IPA “νυχτολούλουδο” φέρνουν τη χυμώδη μπύρα αρωματικά πιο κοντά στο μοσχομυριστό νυχτολούλουδο των αυλών τής Αθήνας.

Πολτοποίηση - mashing -

Ρύθμιση τής θερμοκρασίας στο conical fermenter πριν γίνει η μετάγγισηΜετάγγιση στο conical fermenter με το grainfather glycol chiller Μετάγγιση στο conical fermenter με το grainfather glycol chillerΜέτρηση αρχικής πυκνότητας O.G.
Χαρτοβασίλειο!!! Αναγκαία και σωτήρια στατιστική κατά την οικιακή ζυθοποίηση